Saturday, March 6, 2010

Lawak Kuruskan Badan: Senjata Rahsia

Kawan saya baru perasan yang suami saya dah 'slim' semula, jadi dia tanya apa yang saya buat untuk pujuk suami berdiet. Saya ceritakan 'senjata rahsia' saya;

"Aku letak seluar 'boxer' anak muda aku bersama-sama seluar dia. Bila dia terpakai dan tak muat, baru dia perasan dia dah gemuk!"

-Ruth J. Luhrs-

Cerita dan gambar dari www.rd.com

Kisah Turun 6kg Dalam 16 Minggu l Home l

2 comments:

IRIS said...

Salam kak...

nanti saya suruh 'orang yang saya maksudkan dalam email' baca blog akak ni. Memang best.

Azie Ziedazzle said...

Thanks iris..

Blog iris pon best jugak.. lepas ni ada satu post, kak azie pinjam satu quote dari blog iris hehe

Related Posts with Thumbnails