Sunday, February 7, 2010

My Result as 6/2/10

Hari minggu lepas, alang-alang keluar ke bandar, saya singgah sekejap ke kedai rakan sebab nak timbang dan analisis badan. Syukur, turun lagi berat badan ni :). Analisa badan saya pun ada peningkatan jugak, cuma kalsium je tak meningkat lagi. Kena mula minum susu la lepas ni nampak gayanye. Jadi di sini saya lampirkan keputusan terkini untuk dikongsi bersama. Untuk sesiapa yang sama seperti saya berusaha untuk mengawal berat badan, jangan putus asa, sabar dan amal pemakanan sihat selalu!


# Nota: Nak buat analisa berat dan komposisi badan secara PERCUMA? Tiada apa-apa pembelian dan keputusan dalam masa 15 minit sahaja. Anda tak rugi apa-apa malah keputusan analisa itu mungkin merubah hidup anda untuk menjadi lebih sihat selepas ini. Buat temujanji dengan saya hari ini. Jika ada sebarang pertanyaan, tinggalkan soalan/makluman di Borang Makluman di sebelah kanan atas blog ini untuk saya hubungi anda kemudian. (Ziedazzle)

Gambar Terkini l Home l

9 comments:

IRIS said...

Salam kakak,

Iris da email ye. Nanti akak cek tau.

Thanks kak

ziedazzle said...

Ok iris..

Missing Cat said...

azie...
bestnyer...byk tu turun...dari 61 skrg tinggal 55 jek...tak sbr la saya nak try herbalife...nak beli dari kwn...kekeke...sebelum ni obes ek skrg dah normal...bestnyer...saya nak kurus ni, semakin bersemangat nak kurus ni...tahniah2...

ziedazzle said...

Salam cat..
daa tau la, hubby dah cite huhu. takpe2, lain kali turun kuantan leh la buat body analisis ye!

Uncle Lee said...

Hi Ziedazzle, its good to watch our weight, not to become fat.
The day I left KL at Subang airport, I weighed myself.
I was 142 pounds. I was slim as I am 6' 1" tall.
in 15 years I reached 195 pounds!

Nasib baik all evenly spread out, tidak bonchet like a woman expecting a baby. So all the baju from XL tukar to XXL, ha ha.

But my isteri....she still the same weight, plus minus couple of pounds. Dia boleh still pakai the same sarong kebaya she wore the first time we dated, a long time ago.
Here in Winter we tend to eat more too as sejuk.
You have a nice day, best regards, Lee.

ziedazzle said...

Hi again uncle, tq for stopping by.. can i ask ur wife what is her secret in staying slim huhu..

Uncle Lee said...

Hi Ziedazzle, minum a lot of Chinese green tea, makan tau fu, makan lots of sayor and ikan, udang, avoid red meat....itu la dia, and laugh a lot.
Lee.

Azie Ziedazzle said...

i like the last tips, laugh a lot..

by visiting ur blog la uncle i got lots of laugh!!

thanks for dropping by uncle!

Uncle Lee said...

Hello Ziedazzle, saya ta'jadi pergi Tahiti, ada perumpuan want to kill me there, ha ha ha.
Senang datang, Have a nice day, Lee.

Related Posts with Thumbnails