Tuesday, December 8, 2009

Hubby's Result as (8/12/09)


Klik imej utk imej lebih besar

Result che abang ni dia naik 200g daripada result sebelum ni, tapi memandangkan baru lepas Hari Raya Haji, OK la tu tak lari sangat, cuma dia kena maintain around 63kg la. Semalam dia pakai seluar kerja, dah macam terjerut seluar tu. Suami I dia konsisten minum air 2liter sehari, tu berat dia maintain. Lain kali saya akan kongsikan tips minum air banyak, boleh kita sama-sama amalkan.

2 comments:

MamaFaMi said...

Jeles tengok orang leh turun berat badan, tapi mama ni, kesungguhan tak berapa tinggi agaknya, tu sebab telan apa pun, berat tak turun. Huhuhu...

Uncle Lee said...

Hi Azie, I was at Mamafami's place nak check out nampak your callsign, saya tekan brake buat U turn datang sini.
Why not get your hubby to drink Chinese Green tea....drink at least 4 to 5 or more a day, it will not only help him feel nice, help to slim as well good for the health.
Check it out....
As well tea takes away the oil when we eat oily foods like rendang, ha ha.
You have a nice day, best regards, Lee.

Related Posts with Thumbnails