Thursday, December 10, 2009

RM15 utk lima org makan, percaya tak?

Semalam I & hubby makan kat satu gerai tepi jalan ni. Gerai tu jual popia, tapi ada jugak mee rebus, mee calong, mee kari. So I orderla popia & tauhu sumbat, hubby order mee calong, minum pulak dua-dua minum air kosong. Pastu I order bungkus mee calong dan popia untuk mak I, mee calong untuk kakak ipar dan popia untuk jiran sebelah. Jumlah semua tu RM15, haa murah gile kan, jangan tak percaya.. Bandingkan dengan hari tu makan prosperity burger nak sampai RM13 dapat makan sorang je. Healthy? Kalau banding dgn burger McD kira healthy lagi kan..

So sapa-sapa yang nak tau kedai ni kat mana, leave a comment, nanti I bagi alamat. Tapi gerai ni kat Kuantan ye hehe.

1 comments:

Uncle Lee said...

Hello Azie, okay, saya nanti bus datang, belanjar you dan hubby makan, ha ha. Saya suka popia and tahu sumbat.
Ada mee soto? Rojak? Murah tu makanan. No needto cook at home like this, ha ha.
You have a beautiful Sunday, best regards, Lee.

Related Posts with Thumbnails